Suksess

«Utrolig inspirerende og motiverende. Veldig nyttig der jeg står i livet akkurat nå.»

Øystein Rabbe, daglig leder, Norsk Filmdesign

«En flott workshop med mange gode og konkrete tips til entreprenører og faktisk, -til andre også. Utbyttet av dette er ny giv, inspirasjon og konkrete verktøy jeg kan ta med videre. Marius kan sitt stoff. Flott at han har erfaring fra entreprenørskap

Gro Mikkelsen, personlig stylist og coach, Nytt Image


«Nyttig og mye å fordøye. Marius er flink til å holde det interessant.»

Nils T. Håmo, Idemaker, Gjenbruket Moss


«Denne workshopen med Kickstart Your Business har vært utrolig bra i forhold til å lære ting på en annen måte enn tidligere. For meg var VEKST-modellen spesielt oppklarende. Og så liker jeg energien til Marius spesielt godt. Rolig, behagelig og overbevisende.»

Jamie Siv Rognstad, coach og veileder, Ja til meg!


«Lærerik workshop med inspirasjon til fortsettelsen i prosessen som gründer. Tusen takk!»

Linn Karen Førland, gründer


"Marius has given me a tool to find out the next action I need to take to imporve my life. He's generous, committed and passionate to contribute to others. I'm so inspired that I'm taking action today"

Azun Ishak, Sheffield, UK


"Truly an entertaining learning experience. Edutainment at it's funniest."

Amar Solanki, London, UK


"Jeg har akkurat blitt coachet av Marius Eriksen - 15 minutter supercoaching, og jeg har totalt endret plan for morgendagen og har masse energi til å ta fatt på noe jeg har gruet meg for... Marius anbefales!!"

Toril Nygren, Daglig leder i TNG Coaching


«Marius har som leder, medmenneske og coach, gjennom flere år inspirert meg og motivert meg! Jeg har blitt sett, lyttet til og stilt gode spørsmål. Jeg har fått en styrket tro på meg selv samt en større glede i yrket mitt.«

Siri Dovland (37 år), Stavanger.


«Marius og jeg jobber med å bygge opp min evne til å nå personlige mål, utenfor jobb, selv om denne egenskapen kommer godt med i jobbsituasjonen og. Måten vi gjør dette på er ved samtale og trening, samt avtaler om gradvise mål. Et vil si trening på å nå et større mål.»

Lars-Erik (31 år), Oslo


«Jeg hadde god nytte av coachingen til Marius Eriksen. Det jeg satte mest pris på var hans tilstedeværelse og evne til å lytte og utfordre meg.»

Kjersti (45 år), Drammen


«Coaching med Marius har klargjort mine ønsker, mål og synliggjort veien videre i livet.»

Per Christian Bakken (53 år), Bærums Verk


«Jeg trivdes ikke i jobben. Nå har jeg gjort hobbyen til jobb. Skrittene dit hadde jeg ikke klart uten coach Marius Eriksen.»

Kittil Aarnes (45 år), Oslo


«Marius sin coaching gir meg energi og tiltakslyst når jeg blir overmannet av mange oppgaver. Han har en evne til å holde tråden gjennom en samtale og skaper derav en større oversikt. Han gjør det med en snert av overraskelser og det hjelper meg å åpne opp for kreativiteten min.»

Anne (33 år), Skien


«Da jeg var nyutdannet følte jeg meg fanget i en grå hverdag med en jobb jeg ikke trivdes i, og følelsen av aldri å ha overskudd. Jeg sov dårlig og etter hvert gruet jeg meg for å gå på jobb. Immunforsvaret mitt ble dårligere og jeg var ofte syk. Lenge tenkte jeg at det er sånn det er i arbeidslivet og at jeg bare trengte litt tid for å tilpasse meg, men etter hvert skjønte jeg at det ikke kunne stemme. Jeg begynte å stille spørsmål ved hele utdannelsen min, og ble usikker på om jeg burde utdannet meg til noe annet. For å få hjelp til å sortere i disse tankene og finne ut hva jeg ønsket kontaktet jeg Coach Marius Eriksen. Han hjalp meg å bli bedre kjent med meg selv, mine styrker og svakheter. Sammen utforsket vi hvorfor jeg hadde valgt den utdannelsen jeg har, og jeg fant ut at den er en viktig del av min identitet. Jeg fikk også hjelp til å se hvilke områder av livet mitt jeg ønsket å endre, og han ga meg verktøy som hjalp meg å konsentrere meg om disse. Jeg fikk tilbake troen på meg selv som privatperson, og også som utøver av faget jeg er utdannet til. Marius hjalp meg til å tro på at det er lov å gjøre ting man vil, ikke bare ting man må. Jeg skaffet meg ny jobb som er relevant for utdannelsen min, og trives godt i den. Dermed har jeg fått tilbake overskudd, som igjen skaper andre positive virkninger i livet mitt. Gjør endringer i livet ditt du også!»

Lina Maria Carlsen, Oslo


«Jeg var på jakt etter livet mitt….som jeg følte jeg hadde miste litt grepet på. Coaching hjalp meg til å finne retningen videre. Jeg ser nå flere muligheter og valg og har gjort endringer i livet som er bra for meg..»

Marit Sand, Ski